Coronavirus           

Vanaf dinsdag 2 juni gaat het team van Logopedie Ploumen voorzichtig weer cliënten zien in de praktijk. Hierbij houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM. De behandelend logopedist zal met u overleggen of de behandeling in de praktijk wordt voortgezet of dat er gebruik wordt gemaakt van telelogopedie (logopedie op afstand).

Om u veilig en verantwoord te kunnen behandelen is het belangrijk dat u met het volgende rekening houdt voordat u naar de praktijk komt.

  • Kom niet wanneer u of uw huisgenoot/gezinslid (milde) COVID-19 symptomen heeft. Neem in dit geval telefonisch contact met ons op. Samen kijken we of er een behandeling op afstand mogelijk is.
  • Kinderen tot 13 jaar met verkoudheidsklachten (zoals loopneus, neusverkoudheid, niezen of keelpijn), of bekende hooikoortsklachten mogen naar de praktijk komen mits ze koortsvrij zijn.
  • Kom alleen,of indien noodzakelijk met 1 begeleider.
  • Zorg dat u maximaal 5 minuten van te voren aanwezig bent.
  • Desinfecteer bij binnenkomst je handen.
  • Ga thuis naar het toilet.

September 2020

.

 

 

Vrijwillige kwaliteitstoets

Op 20 juni 2019 heeft Logopedie Ploumen met succes voor de derde maal de vrijwillige kwaliteitstoets behaald.

Wij zijn enorm trots op dit resultaat!

De kwaliteitstoets logopedie kan gezien worden als een kwaliteitsinstrument waarmee de verschillende kwaliteitsaspecten van de logopedische behandeling (dossiervorming) en de praktijkvoering inzichtelijk worden gemaakt.

De getoetste dossiers werden alle met een 10 beoordeeld. Daarnaast voldoet de organisatie, privacy en veiligheid aan de daarvoor geldende eisen.

De afname van deze toets is een logische stap in het proces van continue kwaliteitsverbetering binnen Logopedie Ploumen. Met het behalen van deze audit staat vast dat Logopedie Ploumen voldoet aan alle kwaliteitseisen die voor u als cliënt van belang zijn.

Het is fijn om te weten dat wij logopedische zorg van de hoogste kwaliteit aan onze cliënten kunnen geven.

Certificaat Vrijwillige Kwaliteitstoets Logopedie Ploumen 2019.pdf