Belangrijke mededeling wij hebben geen contract met CZ getekend voor 2022  klik op de onderstaande link voor meer informatie.

brief cliënten zorgverzekeraars 2022

Nieuwe collega

Met ingang van 1 november 2021 verwelkomen wij onze nieuwe collega Abinur Alkan. Zij zal werkzaam zijn op de Hoofd locatie Malburgen-oost en locatie de Laar-west. Wij wensen haar veel werkplezier binnen onze praktijk!

Zwangerschapsverlof

Met ingang van 11 oktober gaat onze collega Maria Stadthaus met zwangerschapsverlof. Haar werkzaamheden worden voor een deel opgevangen door de andere collega’s binnen de praktijk en per 1 november door een nieuwe collega. We wensen Maria een fijne verloftijd!

Kwaliteitscyclus 2021-2023

Na drie maal de kwaliteitstoets met goed resultaat te hebben behaald heeft Logopedie Ploumen op 17 juni 2021 het certificaat behaald van de Kwaliteitscyclus. Deze keer in de vorm van een visitatie als onderdeel van de driejarige kwaliteitscyclus Logopedie. Samen hebben we met de auditor van HCA kwaliteitsdoelen opgesteld voor de komende drie jaar om de kwaliteit van onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Jaarlijks zal er een kwaliteitsgesprek plaatsvinden om waar nodig de doelen bij te stellen.

Certificaat Kwaliteitscyclus Logopedie Logopedie Ploumen 05036262-1.1

Geen contract met  CZ

Beste mensen,

Het einde van 2020 nadert en dat betekent dat Logopedie Ploumen te maken krijgt met het contracteren van verzekeraars. Ik bekijk de aangeboden contracten grondig en maak op grond hiervan een beslissing of wij volgens hun voorwaarden willen werken en de voor ons zo belangrijke kwaliteit van zorg kunnen blijven bieden aan onze cliënten, als wij het contract zouden tekenen.

Logopedie Ploumen heeft daarom besloten om geen contract aan te gaan met CZ (Ohra, Nationale Nederlanden en Just)

Wat betekent dit voor de mensen die bij CZ verzekerd zijn of voor mensen die willen overstappen naar CZ:

Afhankelijk van uw polis zal er 60-100% van het gehanteerde tarief worden vergoed. Dat betekent dat bij een naturapolis u zelf nog een bedrag moet bij betalen. Wellicht is het voor u gunstiger om over te stappen naar een restitutie verzekering. U betaald iets meer premie maar hoeft dan niet bij te betalen voor, in uw geval, logopedie.

CZ-Zorgkeuzepolis                                        Restitutie 100% wordt vergoed

CZ Zorg op maat polis                                  Natura  75 % wordt vergoed.

CZ-Zorgbewust polis                                    Natura 70% wordt vergoed.

CZ direct basisverzekering                          Natura  65% wordt vergoed

Just                                                              Natura  60% wordt vergoed

Nationale Nederlanden                               Restitutie 100% wordt vergoed

Ohra                                                             Restitutie  100% wordt vergoed     

Als u verzekerd bent in 2021 bij CZ zal u elke maand een nota van ons krijgen, die u binnen drie weken aan ons moet voldoen. Daarna kunt u uw nota indienen bij uw zorgverzekeraar. De zorgverzekeraar zal de nota dan (gedeeltelijk) vergoeden.

Wij staan zeker voor een goede kwaliteit en zijn bereid hier veel voor te doen, volgen van nascholing, bijhouden van een kwalitatief goed dossier en natuurlijk het geven van een inhoudelijk kwalitatief goede behandeling. Waar u ook verzekerd bent, ook in 2021 zullen wij onze logopedische zorg zo goed mogelijk blijven geven!

Vriendelijke groeten,

Helga Ploumen, logopedist en praktijkhouder

Coronavirus           

Vanaf dinsdag 2 juni gaat het team van Logopedie Ploumen voorzichtig weer cliënten zien in de praktijk. Hierbij houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM. De behandelend logopedist zal met u overleggen of de behandeling in de praktijk wordt voortgezet of dat er gebruik wordt gemaakt van telelogopedie (logopedie op afstand).

Om u veilig en verantwoord te kunnen behandelen is het belangrijk dat u met het volgende rekening houdt voordat u naar de praktijk komt.

  • Kom niet wanneer u of uw huisgenoot/gezinslid (milde) COVID-19 symptomen heeft. Neem in dit geval telefonisch contact met ons op. Samen kijken we of er een behandeling op afstand mogelijk is.
  • Kinderen tot 13 jaar met verkoudheidsklachten (zoals loopneus, neusverkoudheid, niezen of keelpijn), of bekende hooikoortsklachten mogen naar de praktijk komen mits ze koortsvrij zijn.
  • Kom alleen,of indien noodzakelijk met 1 begeleider.
  • Zorg dat u maximaal 5 minuten van te voren aanwezig bent.
  • Desinfecteer bij binnenkomst je handen.
  • Ga thuis naar het toilet.

September 2020

.