Coronavirus

Logopedie Ploumen heeft besloten in verband met het Coronavirus vanaf maandag 16 maart, voor zover mogelijk, de logopedische behandelingen voort te zetten door middel van telelogopedie (logopedie op afstand). Tot nader bericht zullen geen cliënten in de praktijken worden behandeld.

Maeike Buma

Met ingang van 1 januari 2020 heeft Maeike Buma, na ruim 12 bij Logopedie Ploumen te hebben gewerkt, een nieuwe uitdaging gevonden. Maeike’s werkzaamheden zijn overgenomen door Anne Reuvers.

 

Vrijwillige kwaliteitstoets

Op 20 juni 2019 heeft Logopedie Ploumen met succes voor de derde maal de vrijwillige kwaliteitstoets behaald.

Wij zijn enorm trots op dit resultaat!

De kwaliteitstoets logopedie kan gezien worden als een kwaliteitsinstrument waarmee de verschillende kwaliteitsaspecten van de logopedische behandeling (dossiervorming) en de praktijkvoering inzichtelijk worden gemaakt.

De getoetste dossiers werden alle met een 10 beoordeeld. Daarnaast voldoet de organisatie, privacy en veiligheid aan de daarvoor geldende eisen.

De afname van deze toets is een logische stap in het proces van continue kwaliteitsverbetering binnen Logopedie Ploumen. Met het behalen van deze audit staat vast dat Logopedie Ploumen voldoet aan alle kwaliteitseisen die voor u als cliënt van belang zijn.

Het is fijn om te weten dat wij logopedische zorg van de hoogste kwaliteit aan onze cliënten kunnen geven.

Certificaat Vrijwillige Kwaliteitstoets Logopedie Ploumen 2019.pdf